Viski

Viski

Broken Bones viski 2023

Viski Broken Bones je lahkoten, kompleksen in eleganten enosladni viski z edinstvenim karakterjem povezanim s svojo deželo. Uteleša naravna bogastva Slovenije, zelenega dragulja Evrope.

155.00€

Broken Bones Peated viski 2022

Viski Broken Bones je nežno dimljen, kompleksen in eleganten enosladni viski z edinstvenim karakterjem povezanim s svojo deželo. Uteleša naravna bogastva Slovenije, zelenega dragulja Evrope.

155.00€

Razvojni set

Set vsebuje destilate enosladnega ječmenovega žganja staranega v sodih is lesa slovenskega hrasta gradna in sodih iz ameriškega belega hrasta, v katerih se je pred tem staral bourbon znanih ameriških destilarn.

42.95€

Dimljen razvojni set

Set vsebuje destilate našega dimljenega enosladnega ječmenovega žganja staranega v sodih is lesa slovenskega hrasta gradna in sodih iz ameriškega belega hrasta, v katerih se je pred tem staral bourbon znanih ameriških destilarn ter dimljen škotski viski.

42.95€

Kozarec Rogaška kristal

Ročno izdelan kozarec iz steklarne Rogaška. Kozarec je narejen posebej za destilarno Broken Bones z namenom, da bi bil popoln sopotnik za uživanje naših žganj - tako čistih kot v koktajlih.

41.00€