Gin

Gin

Broken Bones Sloe Gin

Naš Sloe Gin je liker na osnovi našega London Dry Gina. Po destilaciji v ginu več mesecev namakamo trnulje in ga rahlo sladkamo, kar oblikuje sadnost in aromatično sladkost Broken Bones Sloe Gina.

49.95€

Broken Bones London Dry Gin

Broken Bones London Dry Gin je svež in eteričen brinov gin, izdelan na osnovi prepleta tradicionalnih receptov in značilnosti slovenske dežele.

34.95€

Broken Bones Navy Strength Gin

Razredčen na 57 % alkohola, je Broken Bones Navy Strength Gin poudarjeno brinov in aromatičen, a še vedno nevarno lahkoten gin.

44.95€

Broken Bones Ljubljana Dragon Gin

Za osnovo uporabljamo recepturo našega London Dry Gina, ognjevit značaj pa ustvarja dodani ingver.

39.95€

Broken Bones Old Tom Gin

Za osnovo uporabljamo recepturo našega London Dry Gina. Po destilaciji ginu dodamo slovenski lipov med, ki mu doda aromatično sladkost.

39.95€

Broken Bones London Dry Gin Tonic Set

Set, ki vsebuje vse kar potrebujete za popoln gin in tonic. Vsebuje Broken Bones London Dry Gin in Schweppes Indian Tonic.

18.95€

Broken Bones Gin darilni set

Podarite naš gin v lični ročno izdelani škatli skupaj z dvema kozarcema. Izbirate lahko med kozarci z vgraviranim logotipom Broken Bones inunikatnimi ročno izdelanimi kristalnimi kozarci iz Rogaške.

59.95€

Kozarec Rogaška kristal

Ročno izdelan kozarec iz steklarne Rogaška. Kozarec je narejen posebej za destilarno Broken Bones z namenom, da bi bil popoln sopotnik za uživanje naših žganj - tako čistih kot v koktajlih.

41.00€