Gin

Gin

Broken Bones London Dry Gin

Podpisana steklenica jubilejne 100. destilacije. Broken Bones London Dry Gin je svež in eteričen brinov gin, izdelan na osnovi prepleta tradicionalnih receptov in značilnosti slovenske dežele.

34.95€

Broken Bones Navy Strength Gin

Razredčen na 57 % alkohola, je Broken Bones Navy Strength Gin poudarjeno brinov in aromatičen, a še vedno nevarno lahkoten gin.

44.95€

Broken Bones Ljubljana Dragon Gin

Za osnovo uporabljamo recepturo našega London Dry Gina, ognjevit značaj pa ustvarja dodani ingver.

39.95€

Broken Bones Old Tom Gin

Za osnovo uporabljamo recepturo našega London Dry Gina. Po destilaciji ginu dodamo slovenski lipov med, ki mu doda aromatično sladkost.

39.95€

Broken Bones Old Tom Gin - filtriran

V tej posebni polnitvi je gin filtriran, kar mu daje kristalno čist izgled in nežnejšo medeno aromo.

39.95€

Broken Bones Clouds 14,5 %

Alkoholna pijača na osnovi gina Broken Bones Clouds združuje tradicionalen pristop k izdelavi naših pijač z lahkotnostjo novega. Osnovnim desetim Broken Bones zeliščem smo dodali ingver, slovenski lipov med in hibiskus,

29.95€

Broken Bones Sloe Gin

Naš Sloe Gin je liker na osnovi našega London Dry Gina. Po destilaciji v ginu več mesecev namakamo trnulje in ga rahlo sladkamo, kar oblikuje sadnost in aromatično sladkost Broken Bones Sloe Gina.

44.95€

Broken Bones Gin darilni set

Broken Bones Gin darilni set - Podarite enega izmed naših ginov v lični ročno izdelani škatli skupaj z dvema kozarcema. Izbirate lahko med kozarci z vgraviranim logotipom Broken Bones in unikatnimi kristalnimi kozarci iz Rogaške, ki so bili oblikovani pos

Kozarec Rogaška kristal

Ročno izdelan kozarec iz steklarne Rogaška. Kozarec je narejen posebej za destilarno Broken Bones z namenom, da bi bil popoln sopotnik za uživanje naših žganj - tako čistih kot v koktajlih.

41.00€