Predstavljen prvi gin iz serije Broken Bones Limited Edition

Posted by bostjan 27/03/2020 0 Comment(s)

Broken Bones Limited Edition gini

 

Z Broken Bones Limited Edition gini raziskujemo meje gina in njegovo vsestranskost. V vsaki seriji uporabljamo skrbno izbrano kombinacijo zelišč, ki poudarja določen karakter, velikokrat do samih meja možnega. Pridružite se nam na naši poti in naj vas očara ta unikatna serija Broken Bones Limited Edition Gina.

 

 

Serija: 1/20 Sloe Gin

 

Za osnovo uporabljamo recepturo našega London Dry Gina, ki vključuje izbrane brinove in šipkove jagode s Krasa združene s koriandrom, limonino lupino, kardamomom, sladkim korenom, lipovimi cvetovi in drugimi tradicionalnimi zelišči.

Po destilaciji v ginu več mesecev namakamo trnulje in ga rahlo sladkamo, kar oblikuje sadnost in aromatično sladkost Broken Bones Sloe Gina.

Želeli smo narediti sloe gin, ki je bližje pravemu ginu kot likerju, z večjo vsebnostjo alkohola in nižjim sladkorjem, hkrati pa iz njega izvabimo polno aromo trnulj.

Zaznamki okušanja: V vonju marcipan v kombinaciji z aromo zrelih sliv in šipka, ki mu sledi bogat okus po trnuljah z le minimalno dodanim sladkorjem, ki uravnoteži okus. Okus traja zelo dolgo.

 

Število steklenic v seriji: 95   

Alc.vol.: 31,5 %

 

Kupi >>