Broken Bones doživetje - darilni bon

Broken Bones doživetje - darilni bon

Broken Bones doživetje – voden ogled s koktajli v edini ljubljanski destilarni


Želite enkraten vpogled v bistvo edine Ljubljanske gin in viski destilarne? Skozi Broken Bones doživetje bomo z vami delili našo zgodovino, postopek razvoja naših žganj in našo filozofijo. Da bo izkušnja prijetnejša, vam bomo ponudili vzorec našega gina in tri izbrane, našim ginom na kožo napisane koktajle.

V Ljubljani končno imamo destilarno! Raziskovanje ljubljanskih arhivov je pokazalo, da je destilarna Broken Bones, ustanovljena 2012, rezultat strasti dveh prijateljev, ki delita družinsko tradicijo izdelovanja piva, vina in destilatov, po vsaj 60 letih prva ljubljanska destilarna! 

Broken Bones doživetje vam omogoča edinstven voden vpogled v izdelovanje naših ginov in viskijev. Naša ekipa vas popelje skozi celoten postopek od ideje, postopka razvoja in selekcije ter končno do proizvodnje. Vse skupaj je pospremljeno z degustacijo našega gina in treh izbranih koktajlov (gin tonic, BB fizz in koktajl po vaši izbiri), pripravljenih z Broken Bones ginom.


Cena vključuje 2 uri dolgo vodeno Broken Bones izkušnjo in uživanje v treh naših koktajlih ter spremljajočih prigrizkih.


Broken Bones doživetje ni primerno za osebe mlajše od 18 let.

Cena: 39 €
Termini: Vsak petek in soboto ob 18h. Za druge termine nas kontaktirajte.
Pre-booking required.
Potrebno je naročilo v naprej preko spletne strani.

LPP avtobus številka 6 (postaja pri Petrolu pred Dolgim mostom)


  • 39.00€
  • Brez DDV: 35.62€

Razpoložljive možnosti

Oznake: broken bones doživetje, darilni bon